Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kadir Gecesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Zeyrek, Manisalı vatandaşların bayramda 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanacağını duyurdu.

Manisa Spil Dağı'nda Manisa Laleleri Açtı: Koparanlar Ceza Ödeyecek! Manisa Spil Dağı'nda Manisa Laleleri Açtı: Koparanlar Ceza Ödeyecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine binlerce Manisalı katıldı. İftar öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın müzik dinletisi gerçekleştirildi. Akşam ezanıyla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı ve iftar yemeği yenildi. Ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Zeyrek, Manisa'nın hizmetine adanmış bir belediye olarak görevlerinin önemine vurgu yaptı.

"Manisa İçin Daha İyi Felecek İçin Dua Ediyoruz"

Başkan Zeyrek, konuşmasında şunları söyledi: "Bu mübarek gecede dualarımızı ettik ve birlikte iftar yaptık. Bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğuna inanıyoruz. Manisa için daha iyi bir gelecek için dua ediyoruz. Bizler, Manisa halkına en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Bu nedenle, bayramda Manisalıların ulaşımını ücretsiz yapacağız. Böylelikle vatandaşlarımız rahatça bayramlarını kutlayabilecekler."

Editör: Nurican ALBAYRAK