İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çeşme'de gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar etkinliğinde birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Tugay, "Aynı sofrada bir araya gelmek, bu birlik ve beraberlik tablosunu görmek çok değerli. Bunun kıymetini bilelim" dedi.

Başkan Denizli, “Ramazan, Bir Ekmeği Bölüşmenin Ayıdır” 8

Çeşme'de yoğun program

Başkan Tugay, iftar programı öncesinde Çeşme'de bir dizi temas gerçekleştirdi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin ev sahipliğinde ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Tugay, ilk olarak Çeşme Vizyon Ofisi’ni ziyaret etti. Yüksek Şehir Plancısı Esra Koçdemir, ofisin yürüttüğü projeler ve hedefler hakkında bilgi verdi. Toplantıya, İzmir Planlama Ajansı Başkanı Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu, Şehir Plancısı Faruk Göksu ve kurul üyeleri de katıldı.

Başkan Denizli, “Ramazan, Bir Ekmeği Bölüşmenin Ayıdır” 10

Esnaf ve vatandaşlarla buluşma

Toplantının ardından Başkan Tugay, Alaçatı ve Çeşme Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hayırlı işler diledi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de, ilçede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında Tugay’a bilgi verdi. Balıkçılar ve Terziler Sokağı'nda yapılacak düzenlemeler hakkında detaylar paylaşıldı.

Başkan Denizli, “Ramazan, Bir Ekmeği Bölüşmenin Ayıdır” 11

Çiğli 18 Mart şehitlerini andı Çiğli 18 Mart şehitlerini andı

"Hep birlikte güzel günlere"

Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen iftar programında konuşan Başkan Cemil Tugay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini belirterek, "Ramazan, hepimizin eşit haklara sahip olduğumuzu hatırladığımız zamanlardan biri olmalı. İnsanlarımızın yokluk içinde olmaması gerektiğini, toplumsal dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu unutmamalıyız. Hep birlikte güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Denizli, “Ramazan, Bir Ekmeği Bölüşmenin Ayıdır” 6

"Ramazan, kardeşlik ve dayanışma ayıdır"

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise iftar programında yaptığı konuşmada, "Ramazan, kardeşliğin, dayanışmanın ve bir ekmeği bölüşmenin ayıdır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay'ı güzel Çeşme’mizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kendisi, Çeşme ve İzmir'i dayanışma ve birlik içinde büyütme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu birlikteliğin daim olmasını diliyoruz" dedi.

Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleşen bu anlamlı buluşma, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Tugay ve Denizli’nin verdiği birlik mesajları, iftar sofrasında bulunan herkese duygusal anlar yaşattı.

Kaynak: BÜLTEN