İZMİR EKSPRES

Bayraklı'ya sahip çıkın!

Abone Ol


GÜCÜMÜZÜ BİLELİM

Başkan Karabağ, Atatürk'e, Cumhuriyete her zaman sahip çıktıklarını ve çıkacaklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
"Şuna inanıyorum ki Atatürk değerlerini ve Cumhuriyeti yok etmeyecek, yıktırmayacak bir güç var. Yeter ki o gücümüzü bilelim, harekete geçirelim. DİSK Bayraklı Belediyesi'nde örgütlendi. Ardından diğer ilçeler sırayla DİSK'e geçti. Bundan sonraki süreçte tek yumruk mücadeleyi tavana taşıyalım. Demokrasi mücadelesini alanlara taşıyalım. 1 Mayıs'ta ben alanlarda olacağım" dedi.

ALANDA OLACAĞIZ

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ise, "Mücadelemiz sadece kıdem tazminatımız, kiralık işçi bürolarının açılması değil. Anayasamızın değişmez maddesi laiklikliyi korumak, korku imparatorluğuna 'hayır' demek için Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu işçileri 1Mayıs'ta alanlarda olacağız" dedi.

SES GETİRİYORUZ


Genel-İş 6 No'lu Şube Başkanı Emine Yılmaz, kısa sürede yaptıkları çalışmayla şube kurduklarını hatırlatarak, "7 Mayıs'ta olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Genel iş'in altın şubesi olduk. Büyük ses getiriyoruz. Önümüzde 1 Mayıs İşçi Bayramı var. Bu bayramda Bayraklı Belediyesi işçileri ile 6 No'lu şube olarak ilk defa Gündoğdu Meydanına gideceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Karabağ, işçilerle birlikte halay çekti.