Beşiktaş, kış transfer döneminde kadrosuna en az 3 takviye yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlı ekip, sol bek, stoper ve orta saha bölgelerine öncelik verirken, kaleci transferinde beklemeye geçti.

Transfer Planı ve Arayışlar
Siyah-beyazlılar, devre arasında kadrosundan 6 oyuncuyla yollarını ayırdı. Teknik heyet ve futbol takımları koordinatörü Serkan Reçber’in yürüttüğü temaslarla transfer çalışmaları devam ediyor.

Öncelikli transfer bölgeleri: Sol bek, stoper, orta saha

Kaleci transferi: Chelseali Pilip Jorgensen konusunda beklemeye geçildi

TFF'den çipli top uygulaması için açıklama geldi!
TFF'den çipli top uygulaması için açıklama geldi!
İçeriği Görüntüle

Olası fırsat transferleri: Yönetim, belirlenen üç mevkinin dışında uygun şart oluşursa ek transfer yapmayı planlıyor

Kaleci Transferi Beklemede
Beşiktaş’ın planladığı kaleci transferinde, Liam Rosenior’un oyuncuyu kiralık göndermek istememesi görüşmeleri yavaşlattı.
Danimarkalı file bekçisi Pilip Jorgensen, Çarşamba günü oynanan Pafos maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu durum, kaleci transfer sürecinin de uzamasına neden oldu.

Gelecek Hafta Hareketli Geçecek
Beşiktaş yönetimi, teknik heyetle koordineli şekilde gelecek hafta transferde hareketli bir dönem geçirmeyi planlıyor. Belirlenen öncelikli üç mevkide takviye tamamlanacak ve şartlar uygun olursa ek oyuncu alımlarıyla kadro güçlendirilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ