UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Midtjylland'ı eleyen ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 6 Ağustos Perşembe günü Çekya'nın Hradec Kralove takımına konuk olacak olan Beşiktaş, forvet transferini bitirmek üzere. Siyah-Beyazlı ekip, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal forması giyen Darwin Nunez'le ciddi şekilde ilgileniyordu.

Beşiktaş, Darwin Nunez ile anlaştı

Sacha Tavolieri'nin haberine göre Beşiktaş yönetimi, Darwin Nunez'in kiralanması konusunda Al Hilal ile anlaşmaya vardı. Suudi ekibi, Uruguaylı forvetin siyah-beyazlı takıma kiralık olarak Transfer olmasına onay verdi. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki forvet oyuncu, Suudi ekibiyle çıktığı, 24 karşılaşmada 9 gol ve 5 asist kaydetti.

Eyyüp Kadir İnan’dan Adnan Süvari sezonu için teşekkür
Eyyüp Kadir İnan’dan Adnan Süvari sezonu için teşekkür
İçeriği Görüntüle

53 milyon Euro'ya transfer oldu

Nunez, 2025 yazında Liverpool'dan 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al-Hilal'e transfer olmuştu. Futbola Penarol altyapısında başlayan yıldız futbolcu Almeria ve Benfica formalarını da giydi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan forvet oyuncu, Paraguay Milli Takım formasını da 41 kez giydi, 13 gol ve 3 asistle oynadı.