Bodrum sahillerinde bayram yoğunluğu: Plajlar doldu, tekneler açıldı

Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden Muğla’nın Bodrum ilçesi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde yoğun bir ziyaretçi akınına sahne oldu. Hava sıcaklığının 30 dereceye ulaştığı ilçede tatilciler sahillere yöneldi.

Bodrum Sahillerinde Bayram Yog 19888141 2093 1 M

Tatilciler plajlara akın etti

Deniz suyu sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Bodrum’da yerli ve yabancı turistler gün boyunca plajlarda vakit geçirdi.

Kumbahçe, Gümbet, Bitez, Ortakent, Yalıkavak ve Yalıçiftlik sahillerinde yoğunluk dikkat çekerken, çok sayıda tatilci denize girerek serinlemeyi tercih etti.

Bodrum Sahillerinde Bayram Yog 19888141 8963 1 M

Bazı ziyaretçiler ise şezlonglarda güneşlenerek bayram tatilinin keyfini çıkardı.

11 Eylül 2026 günlük burç yorumları
11 Eylül 2026 günlük burç yorumları
İçeriği Görüntüle

Tur teknelerinde hareketlilik

Bodrum Sahillerinde Bayram Yog 19888141 8406 1 M

Bodrum’un eşsiz koylarını keşfetmek isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren tekne turlarına ilgi gösterdi.

İlçe limanlarında ve marinalarda hareketlilik artarken, tur teknelerinin doluluk oranlarının yükseldiği gözlendi.

Bayram turizmine hareket geldi

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Bodrum’da turizm hareketliliği yeniden hız kazandı.

Sektör temsilcileri, bayram boyunca ilçedeki yoğunluğun artarak devam etmesini bekliyor.

Bodrum Sahillerinde Bayram Yog 19888141 8414 1 M

Kaynak: Haber Merkezi