CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr Turgay Bozoğlu, kapı kapı dolaşarak CHP'nin 41 Projesini anlatmaya devam ediyor. Seçim çalışması kapsamında Uzundere'de yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Bozoğlu, ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozoğlu, Yoksulluğa, yolsuzluğa, işsizliğe çözüm için ve haramilerin saltanatından kurtulmak için Türkiye'nin, CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek, Uzundereliler'den 12 Haziran'da sandığa gidip, CHP'ye oy vermelerini istedi.

Çocuklarımıza daha iyi eğitim

CHP Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, "Ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, cumhuriyetimizin geleceği için önemli bir yol ayrımına girdik. 12 Haziran'da ya bu iktidarı alaşağı yapıp CHP ışığında yükselen aydınlık Türkiye'den yana olacağız ya da tamamen karanlığa teslim olacağız. İnanıyorum ki bizler gibi sizlerde karanlığa teslim olmak istemiyorsunuz. O nedenle hepimiz kenetlenmeliyiz. AKP'nin yarattığı karanlığa son verip, ülkemize rahat bir nefes aldıracak CHP iktidarı için daha çok çalışmalıyız. Etrafımızdaki herkesle birebir görüşüp, onları CHP'ye oy vermeye ikna etmeliyiz" dedi.
"CHP'nin iktidara gelmesi çocuklarımızın geleceği içinde çok önemlidir" diyen Dr. Turgay Bozoğlu, "Çocuklarımız, CHP iktidarında gençliğini yaşayarak, rahat bir nefes alacaktır. CHP iktidarında iyi eğitimli, kültürlü, sorumluluk sahibi, laik ve demokratik cumhuriyetin birikimlerini içtenlikle benimseyen, Atatürkçü ve özgür bireyler olarak yetişecektir" dedi.

Editör: Haber Merkezi