Bartın Çimento Fabrikası'nda meydana gelen üzücü bir olayda, ağaç budama işi yapan bir kişi, kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti.

İzmir’de banka soygunu girişimi: Şüpheli gözaltında
İzmir’de banka soygunu girişimi: Şüpheli gözaltında
İçeriği Görüntüle

Olayın gelişimi

Edinilen bilgilere göre, 52 yaşındaki Erkan Öztürk, fabrikada ağaç budama işi yaparken, kestiği ağaç üzerine devrildi. Olay anında ağır yaralanan Öztürk, acil olarak Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen, yaralı işçinin hayati tehlikesi nedeniyle kurtarılamadığı bildirildi.

Soruşturma başlatıldı

Olayın ardından, yetkililer tarafından bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Fabrikada yaşanan bu trajik olay, iş güvenliği konularında yeniden bir değerlendirme yapılması gerektiğini gündeme getirdi.

Budama Yaparken Kestiği Ağaç Altında Kaldı (2)

İş güvenliği önlemleri

Bu tür kazaların önlenmesi için iş güvenliği standartlarının gözden geçirilmesi önem arz ediyor. Çalışanların ağaç kesme ve budama işlemlerinde uygun ekipmanları kullanması ve gerekli önlemleri alması, benzer olayların yaşanmaması adına kritik bir gereklilik.

Kaynak: İHA