Buharkent Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erol, Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi için ihale tarihini duyurdu.

Aydın’da 550 rakımda karpuz ve balkabağı yetiştiriyorlar
Aydın’da 550 rakımda karpuz ve balkabağı yetiştiriyorlar
İçeriği Görüntüle

Erol, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteği ile yapılacak tesisin, Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nin sorumluluğunda inşa edileceğini belirtti.

Buharkent Osb Arıtma Tesisi Için Ihale Tarihi Belli Oldu (2)

İhale tarihi 19 Aralık

Erol, tesisin inşası için yapılacak ihalenin 19 Aralık 2024 Perşembe günü saat 10:00'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda gerçekleştirileceğini duyurdu. Ayrıca, tesisin yer teslimi tarihi itibarıyla, inşaatın 24 ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Buharkent Osb Arıtma Tesisi Için Ihale Tarihi Belli Oldu (3)

"Buharkent’e hayırlı olsun"

Başkan Erol, proje tamamlandığında Buharkent için büyük bir kazanç olacağını belirterek, “Bu tesis, çevreye duyarlı bir şekilde atıkların arıtılmasına olanak sağlayacak ve sanayinin sürdürülebilirliğine katkı sunacaktır. Buharkent’imize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA