Şenlik alanında çocuklar için özel oyun grupları kurulurken, yetişkinler için de keyifli yarışmalar düzenlendi. Çuval yarışlarından yumurta taşıma yarışlarına kadar birçok etkinlik, katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Ayrıca, piknik yapma imkanı da sunulan alanda, Grup Flamingo'nun konseriyle müzik ve dans dolu anlar yaşandı.

Başkan Adil Kırgöz'den Kutlama Mesajı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, şenlikte yaptığı konuşmada Hıdırellez'in önemine vurgu yaparak, "Baharın, yeniliklerin habercisi, umutların müjdecisi Hıdırellez'i kutluyoruz." dedi. Başkan Kırgöz, Çandarlı'da yapılan hızlı çalışmaların ve değişimlerin devam edeceğini belirterek, gelecek günlerde daha nice Hıdırellez bayramlarını birlikte kutlamayı umut ettiğini dile getirdi.

Kemeraltı Çarşısı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor Kemeraltı Çarşısı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.42.18 Ef3F0872

Birlik ve Umut Dolu Gelecek

Şenlikte bir araya gelen vatandaşlar, Hıdırellez'in getirdiği umut ve bereketle dolu bir geleceği kutlamanın mutluluğunu yaşadılar. Başkan Kırgöz'ün mesajıyla birlikte, birlik ve dayanışma ruhu daha da pekişti ve gelecek için umut dolu dilekler dillendirildi.

Çandarlı'da düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, eğlence dolu anların yaşandığı, birlik ve beraberlik içinde geçen özel bir gün oldu.

Editör: Egemen Sayın