Bonservisi Rus ekibi CSKA Moskova'da bulunan ancak satın alma opsiyonuyla birlikte bu sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Caner Erkin'in talipleri çoğaldı. Bu sezon başarılı bir grafik çizen Caner için, İngiliz devi Liverpool'un yanı sıra, İspanyol ekibi Espanyol'un da devreye girdiği ifade edildi. Galatasaray'ın CSKA Moskova'dan Caner'in bonservisini almaması durumunda ise iki kulübün de resmi olarak görüşmelere başlayacağı aktarılıyor.

Kaf Kaf'ın şampiyonluk hesapları: Amansız takip sürüyor Kaf Kaf'ın şampiyonluk hesapları: Amansız takip sürüyor


İngiliz basınında yer alan haberlerde kötü bir sezon geçiren, maddi durumu iyi gitmeyen ve teknik direktör Rafael Benitez'le yollarını ayırması gündemde olan Liverpool'un, Albert Rieira'nın Liverpool kariyerini noktalaması ve Yossi Benayoun'u da artan transfer teklifleri nedeniyle Caner Erkin'i ucuz bir maliyetle kadrosuna katmayı düşündüğü vurgulandı.


Buna karşın İspanyol kaynaklarda ise, bu sezon La Liga'da orta sıralarda sıkıntısız bir yıl geçiren Espanyol'un da transfer olmasına kesin gözüyle bakılan sol kanat oyuncusu Javi Marquez'in yerine Caner'i düşündüğü belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi