Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları Coşkun Çiftlik, Hüseyin Sezer, Levent Piriştina, Elfin Tataroğlu, Levent Eyipişiren, Mustafa Moroğlu, Birgül Ayman Güler, Aytun Çıray, Mehmet Ali Susam ve Alaaddin Yüksel'i Sevgi Yolu girişindeki Atatürk Anıtı önünde karşıladı. Partililer ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan milletvekili adayları sevgi yolundaki esnafları ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet etti. Milletvekili adayları ve Bayraklı İlçe örgütü daha sonra Vakıf düğün salonunda kendilerini bekleyen partililerle buluştu. İlçe Başkanı Levent Ölçer ev sahipliğindeki tanıtım törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve muhtarların yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Coşkuyla karşılanan milletvekili adayları adına ev sahibi olarak ilk sözü İlçe Başkanı Levent Ölçer aldı. 

Durmadan çalışacağız

İzmir'de yerel yönetimlerden, Büyükşehir Belediyesi'ne kadar iktidar olduklarını söyleyen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun aile sigortası başta olmak üzere çiftçiden, esnafa, emekliden öğrenciye kadar her kesime ait projelerini Bayraklı halkına anlatıyoruz. Bayraklı'da 12 Haziran'a kadar ilçe örgütümle beraber durmaksızın çalışacağız. En az yüzde 50 oy alarak Bayraklı'dan başlayan iktidar yürüyüşümüzü önce İzmir'e sonra Türkiye'ye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Yatağa aç giren çocuk kalmasın diyerek 13 Haziran'da CHP'yi iktidara taşıyacak kadroları ve örgütü gördüğünü dile getiren Mehmet Ali Susam, "Bunun için çok çalışmalıyız. Emeklilerin yanında olup, işsiz gençleri kucaklamalıyız. Aile sigortasını hem ailelere hem de esnafa net olarak anlatmalıyız. Esnaf da ihtiyaç sahibi ailelere verilecek maaştan kendisinin de faydalanacağını bilmeli" dedi.  

Ölçer'in konuşmasının ardından 2. Bölge Milletvekili adayları tek tek kendilerini örgüte tanıttı. Adaylar zımba gibi bir Bayraklı örgütü gördüklerini dile getirerek "Bayraklı zaten seçim çalışmalarına girmiş. Bunu et olarak görüyoruz. 13 Haziran'da iktidar milletvekili olmak için çok çalışacağız" dediler.

Bakanlar kurulu gelse alamaz

Toplantıda son olarak CHP Genel Başkan yardımcısı ve 2. Bölge milletvekili adayı Alaaddin Yüksel söz aldı. Partililere seslenen Yüksel, "Başbakan'ın, bakanlarının, AKP il yönetiminin, İzmir'le ilgili hiçbir bilgi ve fikirleri yok. Yapılmış projeleri neredeyse yarılanmış projeleri sanki AKP'nin projesiymiş gibi çıkıp basına anlattılar. CHP'nin projelerini kopya etmişler, derslerini çalışmamışlar. İzmir'le ilgili bir proje üretmeyi düşünmemişler. Ama biz biliyoruz ki, Tayyip Bey buraya değil iki bakan, bakanlar kurulunun tamamını getirse İzmirli asla onlara oy vermez" dedi.

Editör: Haber Merkezi