Antalya’da çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’yı (29) tek yumrukla komaya sokarak ölümüne neden olan Kıvanç Şensöz’ün (31) ifadesi ortaya çıktı. Şensöz, ifadelerinde, olayın eşine ait fotoğrafların izinsiz paylaşılması üzerine geliştiğini belirtti. "Bahse konu olan eşimle ilgili fotoğrafları Antalya'da değil, Bodrum ve çevresinde çekip paylaşmıştım. Fotoğrafları izinsiz paylaştıkları için kavga ettik" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 21 125721

Güllü'nün ölümünün üzerinden 1 yıl geçti! Gözler şimdi kızının yargılanacağı davada
Güllü'nün ölümünün üzerinden 1 yıl geçti! Gözler şimdi kızının yargılanacağı davada
İçeriği Görüntüle

Olayın geçmişi 

Olay, 12 Ekim’de Kepez ilçesindeki çiçek deposunda yaşandı. Şensöz, Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek için depoya gittiğinde, özür dilemek için yanına giden Yıldırıcı’ya aniden yumruk attı. Yıldırıcı yere düşerken, Şensöz onu defalarca tekmeledi. Olayın ardından Yıldırıcı, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yıldırıcı, 18 Ekim’de yaşamını yitirdi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 21 125715

"Öldürme gibi bir kastım yoktu"

Kıvanç Şensöz, polis merkezindeki ifadesinde, "Boksör ya da bodyguard değilim. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunuyum. Olay günü sadece bir anlık öfke ve sinirime yenik düştüm. Öldürme gibi bir kastım yoktu. Yaşanan olaylardan dolayı pişmanım" şeklinde konuştu.

Tutuklandı 

Gözaltına alınan Kıvanç Şensöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA