Denizli'nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde yaşayan İsmail-Gülizar Şeşen çiftinin tek çocuğu olan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, öğle saatlerinde evinin önünde oynarken kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Son görüntüsü köprüde ortaya çıktı

Nazlı’nın bulunması için başlatılan çalışmalarda, güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntülerde küçük kızın bölgedeki köprüye doğru yürüdüğü tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, dere yatağında arama çalışmalarına yoğunlaştı.

Kayıp kız çocuğunun dereye düşme ihtimali üzerine Akbaş Barajı’ndan gelen su akışı durduruldu. Ekipler su seviyesini düşürerek arama çalışması başlattı. Dere kenarında bulunan bir çift çocuk terliğinin ailesi tarafından Nazlı’ya ait olduğu doğrulandı.

Ekipler seferber oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar dereyi tararken, jandarma asayiş ve komando birlikleri de bölgedeki arama çalışmalarına destek veriyor. AFAD ve AKUT ekiplerinin yanı sıra, özel eğitimli arama köpekleri de çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul’da Irak Başkonsolosluğu’na silahlı saldırı düzenlendi! İstanbul’da Irak Başkonsolosluğu’na silahlı saldırı düzenlendi!

Denizli'de Kayıp Alarmı! 4 Yaşındaki Nazlı’dan Saatlerdir Haber Alınamıyor 1

Kaynak: İHA