Cumhuriyetin ilanının 101. yılı, Dikili ve Çandarlı’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Dikili Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Cumhuriyet Korteji ve diğer etkinliklere, çok sayıda vatandaş Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile katılarak bayramın coşkusunu paylaştı. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Bülent Ecevit Meydanı’ndan Atatürk Meydanı’na vatandaşlarla birlikte yürüdü ve Çandarlı’da da halkla bir araya geldi.

YKS’de tarihi başarı: Derecelerin ortak noktası yine Radikal
YKS’de tarihi başarı: Derecelerin ortak noktası yine Radikal
İçeriği Görüntüle

Dikili Ve Çandarlı’da Cumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı

"Cumhuriyetimiz sonsuza kadar payidar kalacak"

Başkan Kırgöz, Salihler Mahallesi’nde düzenlenen fener alayına da katılarak Cumhuriyetin önemine vurgu yaptı. Kırgöz, "Ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, bugün 101 yaşında. Tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar payidar kalacağına olan inancımızı bir kez daha vurguluyorum" dedi.

Dikili Ve Çandarlı’da Cumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı1

Halkın coşkulu katılımı

Dikili ve Çandarlı’daki etkinlikler sırasında vatandaşlar korteje balkonlarından da destek verirken, cadde ve meydanlarda bayram coşkusu yaşandı. Başkan Kırgöz’ün önderliğinde gerçekleşen yürüyüşler ve fener alayı, Cumhuriyet Bayramı'nın Dikili'de her yıl artan bir coşkuyla kutlandığını bir kez daha gösterdi.

Dikili Ve Çandarlı’da Cumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı2

Dikili Ve Çandarlı’da Cumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı3

Kaynak: BÜLTEN