Dr. Ayyüce Türkeş Taş, Devlet Bahçeli'nin terörist başının TBMM'ye davet edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Türkeş, "Kulaklarıma inanamadım" diyerek bu durumu sert bir dille eleştirdi.
Dr. Ayyüce Türkeş Taş'ın açıklamaları
Dr. Ayyüce Türkeş Taş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, Devlet Bahçeli'nin terörist başının meclise davet edilmesini sert bir dille kınadı. "Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen Devlet Bahçeli'yi kınıyorum," dedi.

Sorumluluk ve terörle mücadele
Türkeş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde zaten yeterince terörist olduğunu ifade ederek, "Bir de onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir," şeklinde konuştu. Bu sözlerle, devlet yetkililerinin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.


