İtalya kamuoyunda 1 yıldan bu yana dilden dile dolaşan dedikodu, bizzat Silvio Berlusconi tarafından doğrulandı. Sahibi olduğu medya grubuna bağlı Canale 5’deki 'Domenica Live' programına konuk olan, 76 yaşındaki deneyimli siyasetçi Berlusconi, sunucu Barbara D’Urso’nun ısrarlı sorusu karşısında, "Evet nişanlandım. Napolili bir kadın. Aramızda 49 yaş fark var. O, 28 yaşında ve adı Francesca" dedi.

"NİŞANLIM ÇOK GÜZEL VE ONU ÇOK SEVİYORUM"


Nişanlısının çok güzel bir kadın olduğunu dile getiren Berlusconi, "Ama içi daha güzel. Katı ahlaki ilkeleri var ve bana daima yakın" diyerek yeni sevgilisini anlatırken, "O, beni, ben de onu çok seviyorum" diye konuştu. 7 yıl önce tanıştıklarını anlatan Berlusconi, nasıl aşık olduğunu ise şöyle anlattı:

"Francesca, Napoli’de 'Silvio Seni özlüyoruz' adlı bir fan club’ın (hayran kulübü) başkanıydı. Benimle tanışmak için para toplayıp, Sardunya Adası sahillerine bir uçak gönderiyor ve arkasına da, 'Silvio seni özlüyoruz’ yazdırıyordu. En sonunda 'Silvio seni özledim' yazmaya başladı. Bu şekilde tanıştık."

"SON GÜNLERİNDE TESELLİ ETMİŞTİ"

Artık kendisini yalnız hissetmediğini de belirten çapkın siyasetçi, 28 yaşındaki nişanlısı Francesca’nın, ilk eşinden olma en büyük kızı Marina’yla da çok yakın arkadaş olduklarını söyledi. Napoli’de yerel yayın yapan TeleCafone kanalının eski yüzlerinden Francesca Pascale, Berlusconi’nin lideri olduğu Özgürlükçü Halk Partisi’nden (PDL) Napoli İl Meclisi üyesi seçilmişti. Pascale, geçen yıl Kasım ayında kendisini istifa sürecinde bulan Berlusconi’yi, zaman zaman gecelediği Roma’daki konutunda teselli etmesiyle gündeme gelmişti.

"BUNGA BUNGA PARTİLERİNİ KENDİMİ YALNIZ HİSSETTİĞİM İÇİN DÜZENLİYORDUM"


Berlusconi, Milano ve Sardunya Adası’ndaki konutlarında düzenlediği ve 'Bunga bunga' adıyla meşhur olan partilerde kötü bir şey aranmaması gerektiğini belirterek, "Onlar sadece seçkin akşam yemekleriydi. Benim için çok özel bir dönemdi. Çünkü eşimden ayrılmıştım, annem ve kız kardeşim ölmüştü. Eve dönüyordum ve kimseyi bulamıyordum. Kendimi çok mutsuz hissediyordum" dedi.

Öte yandan, 19 yıllık evliliğin ardından, sık sık seks skandallarıyla gündeme gelen Berlusconi’yle 2009 yılında yollarını ayıran Veronica Lario, "O adam hasta ve tedaviye ihtiyacı var" demişti. Boşanma davaları henüz resmen sonuçlanmayan Lario, Berlusconi’den yıllık 43 milyon Euro nafaka talep etmiş ancak sadece 200 bin Euro’luk bir teklifle karşı karşıya kalmıştı. Reşit olmayan bir kadınla cinsel ilişkiye girmekten hakkında halen süren bir dava bulunan, yeniden başbakanlığa adaylığını koyan Berlusconi’nin özel hayatındaki sıra dışı gelişmeler, Vatikan’ı da rahatsız etmişti.
Editör: Haber Merkezi