FİNANS EKSPRES

Ege-Koop, bölgeye Aydın'dan açılacak

Abone Ol


Aslan ve Özfatura, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu da makamında ziyaret etti. Gerek Aslan'ı gerekse de iki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Özfatura'yı makamında kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerçioğlu, Aydın için planlarını anlattı, gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler hakkında bilgiler verdi.

Yerel seçimlerin de değerlendirildiği görüşmede Ege-Koop Genel Başkanı Aslan ise, Aydın'ın Çerçioğlu döneminde çok daha modern ve yaşanılır bir kent haline dönüştüğünü söyledi. Çalışmaları taktirle izlediklerini kaydeden Aslan, " İster CHP ister AK Parti yaptırsın tüm anketlerde Sayın Çerçioğlu'na büyük bir sevgi ve güven olduğu görülüyor. Halkın sevgisini ve güvenini kazanmış bir belediye başkanı. Aydın'a her yaptığını halkla birlikte yapmış ve yapıyor. Onlarla iç içe. Dolayısıyla başarı da ardından geliyor. Sayın Çerçioğlu'nun başarısının ve yönetim anlayışının örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ege-Koop olarak iki yıl önceki genel kurulda bölgede ve ülke genelinde projeler uygulama kararı aldıklarını ve kısa zaman içerisinde buna Aydın'la start verebileceklerini de kaydeden Aslan, "Bu yöndeki temaslarımız sürüyor. Kısmet olursa başarılı yerel hizmetlerle gelişip, büyüyen Aydın'da, bugüne kadar benzeri olmayan bir projeye imza atmak için çalışıyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde birkaç ay içerisinde Aydınlılara, Aydın'a yakışır  bir Ege-Koop kenti kazandıracağız" dedi.

"Aydınlı firmalarla çalışacağız..."

Ege-Koop'un başarısı ve kalitesinin ortada olduğunu, değerleri her geçen yıl daha iyi anlaşılan projeleri ile İzmir'e sağladığı katkıların bölge kentleri için de geçerli olmasını istediklerini vurgulayan Aslan, şunları söyledi: " Ege-Koop sadece projeleri ile o kente değer katmıyor. Aynı zamanda kent ekonomisine de önemli bir canlılık sağlıyor. Aydın'da da tıpkı diğer proje bölgelerimizde olduğu gibi yerel firmalarla çalışma yapacağız. Çünkü Ege-Koop bir inşaat firması değil. Kar amacı olmayan bir proje birliği. Dolayısıyla Aydın projemizde Aydınlı müteahhitler, Aydınlı inşaat firmaları ve esnafla çalışacak, kent ekonomisine de katkı sunacağız"

Aslan, sözlerini şöyle noktaladı: " Aydın bu anlamda bizim için bir açıdan daha özel olacak. Ege-Koop, bölgeye hatta Anadolu'ya efeler diyarı Aydın ile açılmış olacak. Bu nedenle uygulayacağımız proje de konsepti ile özel ve görkemli olacak. Proje ile hem Aydın'ın mevcut doğal güzelliklerini yansıtacağız hem de Aydınlılara Ege-Koop kalitesinde yeni bir yaşam tarzı sunacağız."

Aydın'ın gelişimine katkı

Çerçioğlu'nu ziyarette iki farklı dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Burhan Özfatura da, Ege-Koop'un Aydın'ın gelişim sürecine büyük katkı yapacağını söyledi. Başkan Çerçioğlu'nun büyük bir sorumluluğu başarıyla taşıdığını dile getiren Özfatura, " Özellikle bundan sonra iş daha da zorlaşacak. Çünkü Aydın Büyükşehir oldu ve hizmet alanları büyüdü. Bu konuda geçmişte elde ettiğimiz bilgi ve birikimimizle, tecrübemizle Özlem kardeşimizin yanındayız. Ege-Koop gibi İzmir'de büyük işler başarmış bir kuruluşun Aydın'da proje uygulaması kente sadece özel bir yaşam alanı kazandırmanın ötesinde kent ekonomisine de büyük katkı sağlaması demektir. Dileğim bu çabaların bir an önce sonuç vermesidir" dedi.