Fakat geçen zaman gösterdiki ne kadar doğru bir karar verdi.Son filminde ise yine gişe rekorlarını alt üst etmeyi başarmıştır.İzmir'in Foça ilçesinde ve Kars ilinde çekilen filmde 1960'lı yıllarda çekilen yoksulluğu sefaleti anlatmaktadır.En büyük sorun olan okuma yazma idi okur yazarlık seviyesi hiç yok gibiydi.Filmin ana konusunda işlenen ise bir öğretmenin sürgün olarak gönderildiği köyde düzeni sağlayıp okuma yazmayı geliştirmektir amacı.Son derece kaliteli bir film sizlerle buluşuyor.Mucize izle'mek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Film izleyenler tarafından tam not almış gibi görünüyor.Gişe hasılatları beklenenide üstünde olmuş gibi görünüyor.İyi seyirler dileriz.

Cem gelionoglu  cektıgı vıne lar ıle bır parça populerıteye sahıp olan cem bunları sadece vıne ıle sınırlı bırakmadı ve komedıyı beyazperdeye tasıdı  Film Konusu : Ali Kundıllı adındakı başkarakter modern hayat şartlarından etkılenıp sıgortalı ve sabıt bır ısı ıstememektedır  mesgul oldugu dusuncelerı vardır bu dusunceler bırısı tarafından farkedılmeyı beklıyor gıbı uman ali  kendı ayarında olan mahalle arkadasları ıle projelerın pesınden kosmaktadır.
Ali Kundilli İzle 'mek isteyen arkadaşlarımız biraz beklemek zorundadır.Çok yakında gelecektir film.

Film türkçe altyazı seçenegı ıle eklenmıstır kısa surede turkçe dublaj cıkacagından emın olabılırısınız cunku fılm cok beklentıde ıstek fazla oldugundan dolayı calısmalar hızlanmıstır.
Grinin Elli Tonu İzle'mek isteyenler bu sıradışı film gerçekten beklentileri karşılamıştır.Sizlerde filmi sitemizden kesintisiz kaynak olarak izleyebilirsiniz.En yeni filmlerin adresindesiniz.

 

Editör: Haber Merkezi