Fenerbahçe’nin devre arasında Fatih Karagümrük’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Serdar Dursun, sezonun tamamlanmasının ardından Fatih Karagümrük’e yeniden dönecek. Karagümrük’teki sözleşmesi de sezon sonunda sone erecek Dursun için Eyüpspor devreye girdi.

GÖRÜŞME YAPILDI

Süper Lig’in yeni temsilcisi Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan’ın, sezon sonunda serbest kalacak Serdar Dursun ile görüşme yaptığı iddia edildi.

Bodrum kapıyı araladı | Hedef Süper Lig Bodrum kapıyı araladı | Hedef Süper Lig

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Türkiye'de Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe formaları giydi. 2022-23 sezonunda sarı lacivertli forma ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. A Milli Takım formasını da 10 kez terleten 32 yaşındaki futbolcu 7 gol ve bir asistlik performans sergiledi.

BUNDESLİGA’DA GOL KRALI OLDU

Serdar Dursun 2020-21 sezonunda Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla 27 kez rakip fileleri havalandırarak gol kralı oldu. Ligde bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 24 maçta 6 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcu, kiralık oynadığı Fenerbahçe'de ise 8 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Editör: Adnan Karabulut