Televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Fatih Portakal, sürpriz bir açıklama yaparak hem YouTube yayınlarına son verdiğini hem de Haziran ayında Sözcü TV'deki görevinden ayrılacağını duyurdu. 57 yaşına geldiğini belirten Portakal, "Artık tamamen emeklilik hayatı sürmek istiyorum" dedi.

YouTube yayınlarına son veriyor

Portakal, kararını YouTube kanalında yaptığı yayınla duyurdu ve Pazartesi günü itibarıyla YouTube yayınlarının sona ereceğini açıkladı. "Artık YouTube yayını yapmayacağım. Ne kadar süreli, ne kadar süresiz olduğu belli değil. Ama Haziran ayında emekli olmayı düşünüyorum," şeklinde konuştu.

Özgür Özel oyunu kullandı: "Geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıldı" Özgür Özel oyunu kullandı: "Geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıldı"

Sözcü TV'den de ayrılacak

Fatih Portakal, ekranlarda son kez Sözcü TV'deki programı ile karşımıza çıkacak. Haziran ayı itibarıyla bu görevinden de ayrılacağını belirterek, kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret etti.

"Artık 57 yaşına da geldim, bu yaştan sonra tamamen emeklilik hayatı sürmek istiyorum" diyen Portakal, "YouTube'da sıkılıyor muyum, hayır sıkılmıyorum ama sabah da akşam da aynı şeyleri söylediğim için kendimi çok tekrar düşürdüğümü ve o tekrarın da beni ruhsal açıdan etkilediğini düşünüyorum. Pazartesi'den itibaren artık bu saatlerde başka yayınlar izleyebilirsiniz. Yayınlarıma son veriyorum ve yapmayı da düşünmüyorum. Böyle bir karar aldım" ifadelerini kullandı.

İzmir'de yaşayacağını belirten Portakal, şunları söyledi:

"Kararlarını çok çabuk alabilen bir insanım. Sağlık taramasından geçtikten sonrada güzel çıktım. O zaman kendimi bu kadar yıpratmaya da yormaya da gerek yok dedim. Çünkü fiziken de ruhen de yoruyor. Bir aynı şeyleri tekrar ediyorum sabah ve akşam. Noktayı bu şekilde koyduk YouTube'da. Haziran'da da zaten televizyonu bırakacağım. Netim bu konuda da. Yeter artık diyorum, benim için de haber sunma süresinin bittiğini düşünüyorum. İzmir'de yaşayan bir insandım, İzmir'deki hayatıma geri döneceğim."

Kaynak: HABER MERKEZİ