Fenerbahçe, Real Madrid’de istediği süreleri bulamayan Arda Güler için devreye giriyor. İspanyol devinin genç yıldızı ara transfer döneminde kiralamaya karar vermesi halinde, Sarı-Lacivertli ekip hızlı bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Ancak Fenerbahçe’nin işi hiç kolay değil. Fanatik'in haberine göre Premier Lig ve Bundesliga devlerinin yanı sıra La Liga'nın sürpriz takımları da Arda’yı kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazır.

Carlo Ancelotti, Arda’nın performansından memnun olmasına rağmen, 19 yaşındaki oyuncuya istediği kadar forma şansı vermedi. Buna karşın Arda Güler, forma giydiği her maçta hem taraftarlardan hem de futbol otoritelerinden tam not almayı başardı.
Fenerbahçe kiralama peşinde
Fenerbahçe Yönetimi, kiralama kararı alındığı takdirde, Arda Güler için hızlıca harekete geçmeyi planlıyor. Ancak Fenerbahçe'nin bu transferde rakipleri oldukça güçlü. Liverpool, Arda'yı yaz transfer döneminde yakından takip eden kulüplerden biri ve devre arasında yeniden kiralama girişiminde bulunabileceği belirtiliyor. İngiliz ekibi, kiralama anlaşmasına satın alma opsiyonu eklemek istiyor.

Leverkusen ikinci kez teklif götürecek
Almanya’dan da Leverkusen ve Girona gibi kulüplerin, genç oyuncuya ilgisi olduğu ve Arda'nın kiralanması durumunda Real Madrid’e teklif yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Leverkusen, yaz aylarında Arda için teklif sunmuş ancak geri çevrilmişti. Şimdi yeniden devreye girmeye hazırlanıyor.
Ali Koç ikna için devrede
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler’i ikna etmek için bizzat devreye girecek. Arda’nın kulübe dönmesi için hem başkan Koç'un hem de Jose Mourinho gibi isimlerin Real Madrid cephesinden öncelik isteyebileceği konuşuluyor. Avrupa’nın dev kulüpleri ile rekabette öne geçmek için Fenerbahçe iki koldan bir hamle yapmayı planlıyor.






