Aydın Efeler’de bir eğlence mekanında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı, gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

AYDIN EFELER’DE EĞLENCE MEKANINDA KAVGA ÇIKTI

Aydın’ın Efeler ilçesinde Tekstil Park içerisinde bulunan bir alkollü eğlence mekanında gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Eşme’nin futbol temsilcisi Kayapınarspor yeni sezona hazırlanıyor
Eşme’nin futbol temsilcisi Kayapınarspor yeni sezona hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Kavga sırasında Yunus Duman karın bölgesinden tabanca ve bıçakla, Şafak İşlek ise bacağından bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Duman’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kavgaya karıştığı belirlenen Ege E., Mustafa D. ve Ekrem İ. gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ekrem İ. tutuklandı, diğer iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.