Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar ve Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ ve Bayram Köse, geçtiğimiz günlerde ek binanın ihale edilememesi ve diğer bazı sorunlar nedeniyle görevlerinden ayrılmıştı.

Çeşme'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı | Çeşme'ye renk! Çeşme'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı | Çeşme'ye renk!

Dün sabah saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Genel Sekreter Barış Karcı, Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Tugay, Zeki Yıldırım, Çağatay Güç, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Selin Zağpus Yiğitoğlu ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıya ayrıca Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar, Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ ve Bayram Köse de katıldı.

Başkan Tugay, istifa eden hekimlerden göreve devam etmelerini rica etti ve yeni görevlendirmeleri yaptı. Ayrıca, depremde hasar gören ek binanın yeniden ihaleye çıkılması kararı alındı.

Görüşmenin ardından Başhekim Op. Dr. Yavuz Uçar, Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ ve Bayram Köse, yeniden idari görevlendirmeleri yapılarak eski görevlerine döndü.

Editör: Adnan Karabulut