Vali Çiçekli Ardahan’a duygusal sözlerle veda etti
Vali Çiçekli Ardahan’a duygusal sözlerle veda etti
İçeriği Görüntüle

İktidara yakınlığı ile bilinen TV100 yazarı Fuat Uğur, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun hakkında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi. Uğur, Fahrettin Altun’un görevden alındığını öne sürdü.

Fuat Uğur’un köşe yazısında yer verdiği bilgilere göre, Altun’un yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Burhanettin Duran atandı. Duran’ın, iletişim stratejileri ve kamu diplomasisi alanında daha etkin bir rol üstleneceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanlığı ya da İletişim Başkanlığı tarafından konuya ilişkin herhangi bir resmî açıklama yapılmadı.

Burhanettin Duran kimdir?

Prof. Dr. Burhanettin Duran, uzun yıllar akademisyen olarak görev yaptıktan sonra SETA Vakfı’nda Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. Dış politikada uzmanlaşan Duran, 2023 yılında Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ