POLİTİKA

İhsanoğlu, gazetecilerle buluştu

Abone Ol


Toplantılar sona erdikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan İhsanoğlu, görüşmeler ile kamuoyunda kara propogandanın izlerinin silindiğini belirterek, şunları söyledi:

"Toplumun değişik kesimlerinden insanlarla görüşüyoruz. Gençlerle görüşüyoruz. Basınımızın temsilcileriyle görüşüyoruz ve bu çok faydalı oluyor. Kendileri bir taraftan bizim kampanyayı takip ediyorlar. Genel gidişat içerisindeki durumu takip ediyorlar. Karşılıklı soru-cevap şeklinde bu seçim kampanyasının daha güzel yere gittiğini söyleyebilirim. Kamuoyu birçok sorunun cevabını buluyor. Kamuoyu kara propagandanın izlerini hemen siliyor. O bakımdan çok faydalı bir görüşme oldu. Biraz önce de uluslararası basının muhatabı olarak bir kanala röportaj verdim. Bugün bu şekilde verimli oldu."

İhsanoğlu görüştüğü yazarların ve genel yayın yönetmenlerinin kendilerinden ne gibi taleplerde bulunduğunun sorulması üzerine, “Hürriyet, hürriyet, hürriyet. İnsan hakları, insan hakları, insan hakları. Adalet, adalet, adalet. Hukukun üstünlüğü, hukukun üstünlüğü, hukukun üstünlüğü“ şeklinde cevap verdi.