İYİ Parti'nin Değerli İsimlerinden Birisi

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Parti'de çok emeği olan ve çok kıymetli bir isim olduğunu vurguladı. Dervişoğlu'nun İYİ Parti'nin geleceğinde önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz.

Ozel Den Erken Secim Aciklamasi Boyle Giderlerse 331210 News Big

Sevda Erdan Kılıç | "Biz Eşlerimizin Hemşehrisi Değil, Eşitiyiz" Sevda Erdan Kılıç | "Biz Eşlerimizin Hemşehrisi Değil, Eşitiyiz"

Meral Akşener: Türk Siyasi Tarihinde Önemli Bir İsim

CHP Genel Başkanı, Meral Akşener'in Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. "Akşener, Millet İttifakı'nın önemli bir figürüdür ve Türkiye'nin siyasi gündeminde etkili bir rol oynamıştır." dedi.

"İYİ Parti Müsavat Bey'le Yol Yürüyecek"

Özgür Özel, İYİ Parti'nin artık Müsavat Bey ile yol yürüyeceğine inandıklarını dile getirdi. "Bu yeni dönemde, İYİ Parti'nin daha da güçleneceğine ve halkın beklentilerine daha iyi cevap vereceğine inanıyoruz" dedi.

Meral Akşener'e Hakkımızı Helal Ediyoruz

Ayrıca Özel, Meral Akşener'e duydukları saygıyı ve vefayı ifade etti. Millet İttifakı'nın mimarlarından biri olan Akşener'e, kendilerinin hakkını helal ettiklerini ve Akşener'in de hakkını helal etmesini dilediklerini belirtti.

özgür özel

CHP Lideri Özel'in açıklamaları şöyle;

"Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'de çok emeği olan, çok kıymetli bir isimdir. Bundan sonra İYİ Parti, Müsavat Bey'le yol yürüyeceğine göre kendisine, hayırlısı olsun, diyoruz." Ayrıca Meral Akşener, çok değerli bir insan. Türk siyasi tarihinde önemli kilometre taşlarında izi olan bir insandır. Millet İttifakı'nın Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte mimarlarından bir tanesidir. Biz kendisine hakkımızı helal ediyoruz o da hakkını helal etsin."

Kaynak: HABER MERKEZİ