LİFE EKSPRES

İnternet sapıkları şimdi yandı

Abone Ol


Pedofili karşıtı kampanya başlatan korsanlar, 8 Temmuz’da Youtube’a koydukları videoda anlattıkları yeni operasyonlarını uygulamaya koydu.

Maskeli bir Anonymous üyesinin, “Son zamanlarda pedofil içerik bulunan site sayısında ve içerik paylaşımında artış oldu. Bunu azaltmayı amaçlıyoruz” diye açıklama yaptığı videonun yayınlanmasının ardından harekete geçen korsanlar, pedofil içeriği olan sitelere girdiği belirlenen kişilerin e-posta ve posta adreslerinin yanı sıra, bilgisayarlarının IP numaralarını ve Facebook profillerinin linklerini de ifşa etti.

Anonymous, anti-pedofili operasyonunu merak eden internet kullanıcılarının, yeni gelişmeleri Twitter'da @TheAnonOne hesabından takip edebileceklerini ve ellerindeki destekleyici bilgiyi paylaşabilecekleri yönünde açıklama yaptı.

LİSTEDE SİYASETÇİ DE VAR


Korsanların pedofil olduklarını öne sürdüğü kişiler arasında Belçikalı siyasetçi Vlaams Belang'ın ismi bulunuyor. Belçika basını konu hakkında sorular yönelttiği Belang, iddiaları reddetti.

Anonymous, Ekim 2011'de de pedofili karşıtı bir operasyon düzenlemiş, "Lolita City" isimli pornografik sitenin bin 500 üyesinin adreslerini açıklamıştı.

Korsan grubun bu eylemleri, pedofiliyle mücadele veren bazı kurumlar tarafından, masum kişilerin de haksız yere suçlanabileceği ihtimali öne sürülerek eleştiriliyor. (Hürriyet)