Google'dan dolandırıcılara karşı "Gemini Nano" atağı! Google'dan dolandırıcılara karşı "Gemini Nano" atağı!

Apple, yaşanan sorunu doğruladı ve üzerinde çalıştığını aktardı. Telefonların alarm özelliği; sabahları işe veya okula gitmeden süre tutmaya kadar milyonlarca insan tarafından çok farklı amaç için kullanılabiliyorlar. Bu yüzden birçoğumuz için hayati öneme sahip olduklarını söyleyebiliriz. Durum böyle olunca alarmda yaşanan bir sorun, kullanıcıları çok olumsuz etkileyebiliyor.


Gelen bilgilere göre, bazı iPhone kullanıcıları sabah uyandıklarında alarmlarının çalmadığını fark etti. Kimileri, cuma gününden beri bu sorunu yaşadıklarını belirtti. Bu durum, pek çok kişi için büyük bir endişe kaynağı oldu.

 Apple'dan cevap geldi


Apple, yaşanan sorunu doğruladı ve ABD’deki Today Show isimli programa açıklama gönderdi. Şirket, sorunun farkında olduklarını ve yazılım kaynaklı bir hatanın alarmların çalışmamasına neden olduğunu ifade etti. Düzeltmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti ve muhtemelen yakın zamanda yapılacak bir yazılım güncellemesiyle sorunu çözeceklerini vurguladı.


Şu an için alarm sorununun ne kadar yaygın olduğu ve geniş çapta kullanıcıları etkileyip etkilemediği bilinmiyor. Sadece belli hesapların bu tarz paylaşımları var. Bu da çok da fazla kişinin etkilenmemiş olma ihtimalini güçlendiriyor.

Muhabir: Haber Merkezi