İTB tarafından düzenlenen yıl sonu ekonomi muhabirleriyle buluşmalarının bu yıl on birincisinin düzenlediğini belirten Tuncer, "Hepimiz için geleneksel hale gelen ekonomi muhabirleri yılbaşı buluşmasında bir kez daha yoğun çalışmalarınızdan vakit ayırıp bizlerle olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz. Her türlü ilişkide ritüeller ve bunların devamlılığı önemlidir. Çünkü bağlarımızı güçlendirir. Sizlerle zaten mesai anlamında son derece yakın bir birlikteliğimiz var. Özellikle basın ekibimizle yoğun dirsek teması içindesiniz. Ancak toplantılar haricinde, işten ve koşuşturmacadan sıyrılıp hep birlikte yeni yılı karşılayacağımız, informal bir yemekte paylaşımda bulunmak kuşkusuz hepimize iyi gelecektir" dedi.

Temassız Ödemelerde Şifresiz İşlem Limiti 1500 Liraya Yükseltildi! Temassız Ödemelerde Şifresiz İşlem Limiti 1500 Liraya Yükseltildi!

2023 YOĞUN GEÇTİ

Tuncer sözlerinin devamında ise "Ülkemiz ve dünya için zor bir yıl olan 2023 yılını uğurluyoruz. Bu yıl ülkemizde deprem felaketi ve ağırlaşan ekonomik sorunların olumsuz etkilerini yaşadık. Hepimiz için hem genel olarak yaşam şartlarının, hem de Borsamızın temel faaliyet alanı olan tarım sektörü faaliyetlerinin zorlaştığı bir yıl oldu. Borsamız açısından bakarsak 2023 yılı bizim için oldukça yoğun geçti.  Sizlerin de dahil olduğu bir çok toplantı, önemli iş birlikleri, projelerimizde yaşanan sevindirici gelişmelerle dolu dolu bir yıl geçirdik" ifadelerini kullandı.


Tuncer'in konuşmasının ardından ise İTB Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Yağcıoğlu ise İTB'nin 2023 yılında gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.
 

Kaynak: FATİH ÖZKILINÇ