İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale arasında yaşanan tartışmaların ardından parti genel merkezi tarafından il başkanı, il yönetimi ve divan kurulu görevden alındı. İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nda depreme neden olan görevden almalar sonrası yeni il başkanı belli oldu. Yeni il başkanı olarak son il kongresinde Bezircilioğlu karşısında seçimi kaybeden Avukat Ülkü Doğan atandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması | Tüm sorunları çözebiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması | Tüm sorunları çözebiliriz

Doğan il başkanı olarak atanmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensipleriyle İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Kuruluşundan bu yana emek verdiğimiz İYİ Parti'mizin her kademesinde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de var gücümüzle çalışacağız. Bu zamana kadar emeği geçen bütün başkanlarımıza, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Ekspres