Karşıyaka Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 'Butik El Ele"yi yardımsever vatandaşların bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmek üzere hayat geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Cevat Durak da gelinen noktadan bir hayli memnun. Karşıyakalıların yardımseverlik ruhunun örnek alınması gerektiğini vurgulayan Başkan Durak, "8 yıl önce yola çıkarken işte bu ruha inanmıştık. Karşıyakalı hemşehrilerimizin zor durumdaki bir başka hemşehrisini görmezden gelmeyeceğini, yardım eli uzatacağını biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Bugün 3 bin ihtiyaç sahibi aileye ev ve giyim eşyası yardımı yapıyoruz" dedi. Başkan Durak, "Ancak, ihtiyaç sahibi daha çok vatandaşımız var" diye ekleyerek, "Tüm Karşıyakalı hemşehrilerimi Butik El Ele'ye yardımlarıyla destek olmaya bekliyorum" çağrısında bulundu.

Yardımsever vatandaşlardan gelen ev ve giyim eşyaları "Butik El Ele"ye ulaştıktan sonra, Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün görevli personeli tarafından özenle tasnif edilip, düzenleniyor ve raflarda yerini alıyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan eşyalar arasından ihtiyaçlarını gönüllerince seçen dar gelirli vatandaşlarımız yüzlerinde mutlu bir ifadeyle evlerinin yolunu tutarken, yardımsever vatandaşlarda her gün bir kişinin yüzünü güldürebilmiş olmanın huzuruyla ayrılıyorlar "Butik El Ele"den...

Banyo ve çamaşır odası yakında hizmette
İmbat Mahallesi'nin yeni açılan semtevi binasında hizmet veren Butik El Ele İzmir'de bir ilke de imza atmaya hazırlanıyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan banyo ve çamaşır yıkama odası da kısa bir süre sonra hizmete girecek.

Çamaşır yıkama imkanı olmayan vatandaşlarımız burada çamaşırlarını ücretsiz yıkama imkanı yakalarken, özellikle evsiz vatandaşlarımız da banyo ihtiyaçlarını burada karşılayacaklar.

Editör: Haber Merkezi