LİFE EKSPRES

İzmir'de ailelerimiz bize güvenirdi

Abone Ol


Enerjisini olumlu bulan Kansu, "Herkeste pozitif ve negatif enerjiden biri daha baskındır. Genelde daha pozitif enerji yaydığımı düşünüyorum. Ekrandan bu duygu da seyirciye geçiyor tabii ki. İyi niyetliyim. İyi insan olma yolundayım. İki günlük dünyada kötü olmanın alemi yok ki" diyor.
Herkeste sevecek bir şeyler bulabildiğini ifade eden Kansu, "Karşımdakini anlamaya çalışırım. Ne kadar kötülük yapmış olsa da muhakkak bir sebebi vardır diye düşünürüm. Bu dünyanın şu an ki aklımızla anlayamadığımız ve bilemediğimiz bir adaleti var. Herkesin bu düzende bir görevi var. Suçlamak ya da yargılamak bana düşmez. Kimseyi yargılamam, mümkünse beni de yargılamasınlar" diye konuşuyor.


Lise hayatımız çok eğlenceliydi

Müzisyen Sıla'nın, İzmir'den arkadaşı olduğunu belirten Kansu, o yıllardaki haylazlıklarını şöyle anlatıyor: "Edebiyat dersinde sıranın altından kitap okurduk. Çok eğlenceli bir lise hayatımız oldu. Derslere girmezdik, nerede sosyal faaliyet biz ordaydık. Şiir geceleri, tiyatro faaliyetleri... Aktivitesi bol bir okulda okuduk."

Ailesin kandırmaya hiç ihtiyaç duymadığına dikkat çeken Kansu, "Ailelerimizle arkadaş gibi olduğumuz için kaçamak yapmamıza gerek olmuyordu. Akşam dışarı çıkacaksam babam Sıla'yla beni arkadaşlarımızın yanına bırakır gece de aynen gelip alırdı. Birinden hoşlandığımızı bile anlatırdık. Nerede ve kimlerle olduğumuzu bildikten sonra bir sorun olmuyordu" diyor.

Kadının kadınla ya da erkekle dostluğu ayrı olduğunu iddia eden Kansu, "İkisi arasında bir ayrım yapamam çünkü birkaç can kadın dostum olduğu gibi çok sevdiğim erkek arkadaşlarım da var. İkisi de ayrı bir keyif, ayrı bakış açısı. En iyi dost anne olabiliyor ama..." diye konuşuyor. 
Annesiyle çok iyi anlaştığını belirten Kansu, "Genç bir annenin kızıyım. Çok şanslıyım. En yakın arkadaşım" diyor.