İzmir'de alışveriş keyfini en üst seviyeye çıkarmak için en iyi AVM'leri sizlerle buluşturuyoruz. Forum Bornova'dan Konak Pier'e, şehrin en gözde alışveriş merkezlerini keşfedin!

Forum Bornova

Ege Bölgesi'nin ilk açık hava AVM'si olan Forum Bornova, 200.000 metrekarelik geniş bir alana sahip. Havadar ve ferah atmosferi, seçkin markaları, sinema salonları ve çocuklar için eğlence alanlarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Ulaşım: İzmir Metro'nun "Bornova" durağından hareket eden 59 numaralı (Bornova Metro-Kemer) otobüsten faydalanabilirsiniz.

Optimum Outlet İzmir

235.000 metrekarelik alana sahip Optimum Outlet İzmir, Ege'nin en büyük AVM'si olma özelliğini taşıyor. Outlet mağazaları, sinema, bowling, buz pisti ve geniş bir yemek alanı ile hem alışveriş hem de eğlence için ideal bir seçenek.

Ulaşım:izban. Cumaovası-Aliağa hattı üzerinde “Esbaş” durağında inerek İzmir Optimum'a ulaşabilirsiniz.

Mavibahçe AVM

 İzmir'in en popüler AVM'lerinden biri olan Mavibahçe, su ve yeşilin iç içe geçtiği doğal bir ortamda alışveriş keyfi sunuyor. Ege mimarisini yansıtan tasarımıyla huzur veren bu AVM, seçkin mağazaları, restoranları ve çocuk oyun alanıyla her yaşa hitap ediyor.

Ulaşım:İZBAN ''Mavişehir'' durağında inip, Hilltown Karşıyaka' ya ulaşabilirsiniz.

Agora AVM

2003 yılından beri hizmet veren Agora AVM, geniş bir yelpazede ürün yelpazesiyle İzmirlilerin favori AVM'lerinden biri. Giyimden elektroniğe, ev tekstilinden kozmetiğe kadar birçok kategoride ürüne ulaşabileceğiniz bu AVM'de sinema salonu ve aile eğlence alanları da mevcut.

Çıplak Gemi Denize Açılıyor: 2025'te Miami'den Karayiplere Giysisiz Seyahat! Çıplak Gemi Denize Açılıyor: 2025'te Miami'den Karayiplere Giysisiz Seyahat!

Ulaşım:950, Balçova bölgesinde bulunan Agora Alışveriş Merkezi konumuna giden otobüs aracıdır.

Konak Pier AVM

Tarihi bir binada yer alan Konak Pier AVM, deniz manzaralı alışveriş keyfi sunuyor. 1800'lü yıllardan kalma gümrük binası restore edilerek AVM'ye dönüştürülen bu mekan, seçkin mağazaları, restoranları, kafeleri ve sinemasıyla keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Ulaşım:950, Konak Pier ESHOT aracıyla ulaşabilirsiniz.

Ege Park Mavişehir AVM

Ege Park Mavişehir, İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir Mahallesi’nde bulunuyor. Oldukça kapsamlı bir alışveriş merkezi olan Ege Park Mavişehir, birçok İzmirlinin sevdiği bir mekan.

Ulaşım:Mavişehir Durağının Yakınından Geçen ESHOT Otobüsleri 595,442,777,443,428,445,446,447 ile ulaşabilirsiniz.

Westpark Outlet

Westpark isimli alışveriş merkezi Ege Bölgesi’nin en büyük outleti. Alışveriş merkezi İzmir şehrinin Bayraklı ilçesinde yer alıyor. İzmirliler ve civar illerden gelen ziyaretçiler, bu alışveriş merkezine oldukça ilgi gösteriyor.

Ulaşım:Çaymahalle-Gültepe, Çaymahalle-Yeni Garaj, dolmuşlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Editör: Nurican ALBAYRAK