18 yıldır İzmir Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi olarak görev yapan Yüksek Mimar Kamil Yıldırım, 30 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek Meclis Başkanlığı seçimleri için adaylığını resmen açıkladı.

45 yıllık meslek yaşamındaki başarıları, cemiyet hayatı ve sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimiyle göreve talip olan Kamil Yıldırım, birikimleriyle İTO Meclisi’nde uyumlu ve birleştirici bir rol üstleneceğini söyledi.

İTO Meclisi’nde uzun yıllardır üyelerle kurduğu güçlü iletişim ve iş dünyasındaki saygınlığıyla dikkat çeken Kamil Yıldırım, üyelerin takdiriyle Meclis Başkanlığı görevine getirilirse, Yönetim Kurulu ve Meclis arasındaki eşgüdümü daha da güçlendireceğini ifade etti.

“Yönetirken adil olmak esastır” diyen Kamil Yıldırım, yönetimde tarafsız ve yapıcı rol üstleneceğini belirterek,  “Bugüne dek çalışma yaşamı ve sosyal yaşamda, sivil toplum kuruluşları dernekler, yerel yönetimler ve devlet yönetim kademeleriyle hep olumlu ve güçlü ilişkiler kurduk. Bundan sonra da bu çalışmaları hızlandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yıldırım, İTO üyelerinin sosyal alandaki beklentilerini üst düzeyde karşılayabilecek ve Adana ile İstanbul’daki gibi benzer bir komplekse kavuşması için çalışacaklarını kaydetti.

87 komiteden 189 Meclis Üyesi’nin oy kullanacağı seçimlerin, İTO ve İzmir’e hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan İTO Meclis Başkan Adayı Kamil Yıldırım, başkanlığa seçilirse bir sonraki seçimlerde yerini genç adaylara bırakacağını da önemle vurguladı.

 
Yüksek Mimar Kamil Yıldırım Kimdir ?

1944 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlköğretimi Turgutlu’da okuduktan sonra Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi’nde çok değerli hocalardan dersler alıp yüksek mimar olarak mezun oldu. 1966 yılından bu yana mimarlık ve müteahhitlik yapıyor. İzmir ve çevresinde birçok bina, işyeri, otel, villa ve konut inşaatı, Protor Proje, Minimal Yapı ve Turizm alanında hizmet veren Kondo Otelcilik Turizm Şirketleri’nde ticari faaliyetlerine devam ediyor. Mimarlar Odası ve 1992 yılından beri İTO Meclis Üyesi olan Kamil Yıldırım, İki çocuk bir torun sahibi.
Editör: Haber Merkezi