Kemalpaşa Kaymakamlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. Programda konuşan Osmanağaoğlu, Ramazan ayının manevi iklimine dikkat çekerek, yaşanan küresel sorunların sona ermesi temennisinde bulundu.

Konuşmasına, Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başlayan Osmanağaoğlu, Ramazan’ın dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini vurguladı. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Osmanağaoğlu, ev sahipliği dolayısıyla Kaymakam Musa Sarı’ya şükranlarını sundu.

Dünyanın çok boyutlu krizlerle karşı karşıya olduğunu ifade eden Osmanağaoğlu, “Sosyal buhranın adeta sarıp sarmaladığı insanlık can çekişmektedir” diyerek küresel ölçekte yaşanan insanlık dramlarına dikkat çekti. Mevcut tablonun akılları zorladığını ve vicdanları yaraladığını belirten Osmanağaoğlu, dünyanın yeniden sağlıklı bir zemine oturtulması gerektiğini söyledi.

Bunun yolunun birlikten geçtiğini dile getiren Osmanağaoğlu, farklı siyasi görüşlere rağmen ortak değerlerde buluşmanın önemine işaret etti. Türk milletinin erdem ve akılla bütünleşme kapasitesine sahip olduğunu ifade eden Osmanağaoğlu, gereksiz tartışmaların geride bırakılması gerektiğini kaydetti.

Konuşmasının sonunda vatan uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmetle anan Osmanağaoğlu, gazilere de minnet duygularını iletti.

22. Tarihe Saygı Ödülleri için geri sayım başladı
22. Tarihe Saygı Ödülleri için geri sayım başladı
İçeriği Görüntüle

İftar programına Osmanağaoğlu’nun yanı sıra MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mustafa Erdoğmuş ve teşkilat yöneticileri de katıldı. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ