İzmir’in Konak ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde, Tarihi Asansör’ün altındaki kayalıklarda mahsur kalan bir kedi, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı. Güvenlik tellerine sıkıştığı görülen kediyi kurtarmak için gelen ihbar üzerine itfaiye ekipleri harekete geçti.

Jandarma Muğla’da bir haftada 17 bin 711 araç denetlendi
Jandarma Muğla’da bir haftada 17 bin 711 araç denetlendi
İçeriği Görüntüle

Ekipler seferber oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Merkez Dağda Arama Kurtarma ve Hatay İtfaiye Grubu Ekipleri, mahsur kalan kediyi kurtarmak için olay yerine geldi. Güvenlik tellerini keserek kediyi kurtarma filesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarmayı başaran ekipler, başarılı bir operasyona imza attı.

Vatandaşlardan alkışlı teşekkür

Kurtarma operasyonunu izleyen vatandaşlar, itfaiye ekiplerini alkışlarla tebrik etti. İtfaiyenin özverili çalışması, hem hayvanseverler hem de mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Kedinin durumu iyi

Kurtarılan kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kedinin, kurtarma sonrası kontrol edildiği ve herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: İHA