İZMİR EKSPRES

Küçükçiğli Sevgi Yolu'nun temeli atıldı

Abone Ol
Küçükçiğli Mahallesi'nde düzenlenen törene CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç ile mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Törenin ardından mahalle halkının yoğun olarak kullandığı 8786 sokakta, dekoratif malzemelerle yapılacak sevgi yolunun yapımına başlandı.  Süs havuzları, dekoratif aydınlatma, peyzaj uygulamaları,  perguleli alanlar ile çok sayıda oturma gruplarının bulunacağı sevgi yolu kilit parke ile döşenecek.  Sevgi yolunun etrafında bulunun binaların dış cepheleri de yine belediye tarafından boyanacak. 

Her mahalleye istiyorum

Çiğli'nin çeşitli mahallelerinde çok sayıda projeyi yürütmekten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Metin Solak, Küçükçiğli'de yapılacak sevgi yolunun insanların buluşma noktası olacağını söyledi. Başkan Solak, projenin imalatlarını kısa sürede bitirerek, halkın hizmetine sunacaklarını belirterek, "İlçemizde hizmetlerimizi gerçekleştirirken, halkımızın taleplerini ve önceliklerini göz önüne alıyoruz. Küçükçiğli'nin çehresini değiştirmek istiyoruz. Mahalleye sevgi yolu yaparak, o mahallede yaşayan halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Bu projenin Çiğli'ye hayırlı olmasını ve bir başlangıç olmasını diliyorum. Çiğlimiz hızlı gelişiyor ve ben her mahalleye 1 – 2 sevgi yolu yapılmasını istiyorum" dedi. 

Karınca gibi çalışıyoruz

Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; "İlk defa el ele kol kola bir çalışma sergileyen Çiğli yönetimini göreceksiniz. İlçe başkanı ile beraber ortak çalışan bir anlayıştayız. Bu çalışmaların Çiğli'ye çok değer kattığını göreceksiniz. Kim ne söylerse söylesin bizi bağlamaz. Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız. Yeni gelişmekte olan bir ilçe olduğumuz için eksiklikler olduğunu biliyorum. Bunların hepsinin tamamlanması için çalışmalar yapıyoruz. Etrafınıza baktığınızda arı gibi karınca gibi çalışan bir Çiğli Belediyesi göreceksiniz. Siyasi kavgaya meyleden ve onlardan çıkarı olanlar vardı. Bunların hepsini geride bıraktık. Çiğli Belediyesi'nin sorumluluk alanları olan yerlerde işler üretmeye başladık."