Eskiden Yabancı Dizi izlemek bir hayli zordu. İnternette sonuçları bulmak bir hayli zordu televizyonda belli kanallarda izlediğimiz yabancı dizileri takip eder kaçırdığımız zaman da tekrarlarının düşmesini beklerdik. Fakat zaman geçtikte işler değişti ve bu yabancı dizi izlemek eskisine göre daha kolay hale geldi. Bizim sitemizde her türlü insanın her türlü beğenisine uyan yabancı diziler bulunmakta geniş bir yabancı dizi ağıyla sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerin sitemizde saatlerce zevkli bir şekilde dizileri izlemesine olanak sağlıyoruz. Sitemiz olumlu geri dönüşlerle büyük ziyaretçi sayılarına ulaşmakta ve gelişimine gün geçtikçe devam etmektedir. Tabi bu sizlerin desteğiyle oluyor, destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz.

Alt yazı bu iş için en kritik noktalarından biridir. Yabancı dizinin tadını güzel bir alt yazıyla alırsınız. Biz de site yöneticileri olarak bunun farkındayız. Alt yazı ekibimiz oldukça kaliteli ve bu işte deneyimli çalışanlardan seçilmişlerdir. Alt yazı kayması denen olay bizim sitemizde yoktur. Bir çok alt yazı seçeneği vardır. Mesela İngilizcesini geliştirmeye çalışan bir ziyaretçi İngilizce bir diziyi İngilizce alt yazıyla izleyebilir. Sadece İngilizce, Türkçe değil Almanca, İspanyolca gibi bir çok alt yazı seçeneğini kullanabilirsiniz tercih size kalmış. Ama başarılı ekibimizle olumlu geri dönüşlerimizin çoğunluğu alt yazı konusuna gelmektedir. Altyazı konusunda iddialı olmaya da devam edeceğiz. Yabancı dizi izleme keyfini hiç yaşamadıysanız bir an önce başlamanızı tavsiye ediyoruz (efsane dizilerden başlayın derim).

Bir çok ziyaretçi yabancı dizi izlerken aynı zamanda başka işlerle de uğraşabilirler. Bunun neticesinde alt yazıyı sürekli takip etmek zorlu olacağı için dublajlı izlemek isteyeceklerdir. Ya da dublajlı dizi izlemeyi daha çok seviyor olabilirler. Sitemizde dublajlar da vardır ve oldukça kalitelidir. Sitemizde yabancı diziler hakkında konu özetleri de bulunmaktadır. Spoilersiz yazılan bu yazılarla hangi yabancı dizi tercihini yapacağınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Kesinlikle bu konu özetlerini başka sitelerden almamakta site çalışanlarımız özenli bir şekilde hazırlamaktadırlar (olabildiğince spoiler vermeden hazırlıyoruz). Sitemizde görüntü kalitesi çoğu yabancı dizi sitesinden daha kalitelidir. Yabancı dizi izle sektöründe iddaalıyız. Eğer internet hızınıza ve kalitesine güveniyorsanız Blu-ray konusunda oldukça iddialıyız.

Dizileri Blu-ray kalitesinde izleyerek dizinin havasını daha çok alacaksınız. Bazı sitelerde internet hızınız ne kadar yüksek olursa olsun donmalar olacak yüklenme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama biz bu konuda oldukça iddialıyız internet hızınız iyiyse Blu-ray kalitesiyle dizilerinizi sıkıntısız ve son kaliteyle izleyebilirsiniz. Eğer internet hızınız Blu-ray kalitesine yetmiyor ya da dolması zaman alıyorsa sitemizde 360-480-720-1080p seçenekleri de bulunmaktadır. Özellikle 720-1080p konusunda çoğu yabancı dizi sitesine göre çok daha hızlı ve kalitelidir. Bu yabancı dizileri isterseniz tek part şeklinde izleyebilirken hem de dizinin süresine göre partlara bölünmüş şeklinde izleyebilirsiniz. Ayrıca sitemizde çoğu Yabancı Dizi sitesine göre reklamlar bir hayli azdır ve sizi rahatsız etmeyecek şekildedir. Dizi keyfinizi reklamların bölmesini istemiyorsanız kesinlikle bizim sitemizi tercih etmelisiniz. Dizileri, olabildiğince reklamsız video oynatma alternatiflerinde sizlere sunuyoruz. Dizilere oy vermeyi unutmayalım, keyifli seyirler dileriz.

Editör: Haber Merkezi