"Beklenmedik bir anda, bir kitapla yaşadığın şaşırtıcı buluşma. Kütüphanede, rafta, çalışma masasında öylece durmakta, seni beklediğini bilmeden; zaten sen de farkında değilsin yaşanacakların. Karşılaşıyorsunuz. O senden daha cesur, sınırları yok. Sonrası kendiliğinden geliyor. Mutlusunuz. Hepsi bu..."

Konak Belediyesi'nin düzenlediği 'Yazarlar İzmir İçin Okuyor' etkinliğinde İzmirliler sevdikleri yazarlarla üçüncü kez buluşuyor. Seyircinin önce sesinden tanıdığı, daha sonra ekranlarda yüzüne aşina olduğu ve son olarak da elinden kitaplarını düşürmediği Yekta Kopan, 'Kediler Güzel Uyanır' adlı son kitabıyla 'Yazarlar İzmir İçin Okuyor' etkinliğinin konuğu oluyor.

Seslendirme sanatçısı, sunucu ve yazar Yekta Kopan, çoğu okurunun çocukluğundan beri duyduğu sesiyle, öykülerini İzmirliler için okuyacak. Konak Belediyesi ve Kalem Kültür Derneği'nin düzenlediği 'Yazarlar İzmir İçin Okuyor' etkinliği bugün Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi Benal Nevzat Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. Yarın 19.30'da başlayacak etkinlikte Yekta Kopan, 'Kediler Güzel Uyanır' kitabından öykülerini okuyacak.

Editör: Haber Merkezi