Kim güzel bir deri çanta sahibi olmak istemez ki ? Herkes ister güzel bir çantası olsun. Çanta kullanımı kadınların vazgeçilmezi olduğu kadar , son yıllarda beyaz veya mavi yakalı dediğimiz ofis ortamında çalışan erkeklerde de çanta kullanımı giderek artmaktadır. Şimdi sizlere deri çanta için yapılan Deriza.Com kampanyası ve deri çanta fiyatları hakkında bilgiler vereceğim.

Bayan Deri Çanta Fiyatları

Bayan deri çantalarortalama 150 TL ile 90.000 TL arasında değişmektedir. Evet yanlış duymadınız. 90.000 TL fiyata satılan çantalar bile mevcut. Bu çantalar genelde üzerinde altın , elmas , pırlanta işlemeli olup, kişiye özel olarak ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanmaktadır. Ama genel olarak bakacak olursak deri çanta fiyatları ortalama 200-500 TL arasında değişmektedir.

Erkek Deri Çanta Fiyatları

Genel olarak çanta kullanan erkekler memur kesimi veya ofis ortamında çalışan erkekler diyebiliriz. Erkekler çanta içerisinde kişisel bilgisayar , evrak, döküman ve kişisel eşyalarını taşımaktadırlar. En fazla tercih edilen ise deri evrak çanta modelleri diyebiliriz. Erkek çanta fiyatları ise 90 TL ile 600 TL arasında değişmektedir. El çantaları ve portföy deri çanta modelleri daha uygun olmakla beraber , deri evrak çanta modelleri 300 TL civarında satılmaktadır.

Deriza.Com kampanyası !

Online deri ürünleri satış sitesi olan deriza.com 2014'ün en büyük kampanyasını başlatmış bulunmaktadır. Bu yazıyı yazmamın en büyük nedeni aslında kampanyadan faydalanmanızı istememdir. Sezon ortasında 600-700 TL civarında satılan hakiki deri çantalar şuan Deriza.Com ' da ortalama 200-250 TL civarında satılmaktadır.

Editör: Haber Merkezi