Çin'in Şencen şehrindeki yarışmada Dünya Mankenler Kraliçesi seçilen İzmirli Sevcan Yaşar, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 2'nci sınıfındaki eğitimini bu yıl dondurma kararı aldı.

Bağlı bulunduğu Hakan Hekimoğlu Model Ajansı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Yaşar, gelen tekliflerin kendisini böylesi bir karar almaya zorladığını belirterek, "Tabii ki eğitimim benim için çok önemli. Ama, yarışmadan döndüğümden bu güne gelişen teklifleri değerlendirmeye başladım. İşlerin yoğunluğu ister istemez eğitimimi aksatacağımı ortaya çıkardı. Sık sık İstanbul'a ve yurt dışına da gidip gelmem gerekiyor. Çok değişik teklifler gelmeye başladı. Bu süreci iyi değerlendirmem gerekiyor. O nedenle eğitimimi dondurarak kraliçelik ve modelliği ön plana aldım. Okulumu daha sonra mutlaka bitireceğim" dedi.

60'ı aşkın birbirinden güzel, profesyonel manken arasından sıyrılarak kraliçelik tacını 23 yıl sonra Türkiye'ye kazandırmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Sevcan Yaşar, "Ülkemi başarıyla temsil ettim" dedi.












Editör: Haber Merkezi