Müşterilerin parti ve eğlence taleplerini karşılamanın yanında sihirbaz kiralama ya da gösteriler yapan animatör kiralama gibi seçenekler sunulmaktadır. Böylece organizasyonların içeriği de zenginleşmektedir.

Organizasyon Hizmetleri

Özel günlerde eğlence düzenlemek isteyen müşterilere sunulan paketlerle birlikte çeşitli sihirbazlık gösterileri, animasyon gösterileri, çocuk ya da bebek doğum günlerinde doğum günü palyaço hizmeti, gibi hizmetler verilmektedir.

Bunun yanında daha büyük konseptli eğlence organizasyonları, kareografi içeren gösteriler, güldürmeye yönelik stand up gösterileri ve sürpriz doğum günü organizasyonları düzenlenmektedir. Böylece gerek müşteriler gerek misafirler açısından oldukça eğlenceli ve mutlu dakikalar yaşanmaktadır.

Organizasyon Ücretleri

Her bütçeye uygun ve birçok konseptte eğlenceler ve organizasyonlar düzenlenmektedir. Doğum günü parti paketleri, müzikal ve kareoke eğlenceleri, uçurtma uçurma, çeşitli sünnet organizasyonları ve konsept partiler gibi birçok parti ve eğlence paketleri bulunmaktadır. Bu paketlerin ücretleri de organizasyon türüne göre değişiklik göstermektedir.

Bunun haricinde eğlence organizasyon ve partileri kendisi düzenlemek isteyen müşteriler için de ekipman ve malzeme kiralaması yapılmaktadır. Dolayısıyla özel günleri mutlu ve eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen müşteriler ve kurumlar için oldukça zengin bir seçim yelpazesi bulunmaktadır.