Bu yazımızda sizlere yalnızca bayan kullanıcıların kayıt olabildiği, erkek üyelerin tesbit edildiğinde derhal siteden uzaklaştırıldığı, böylelikle hoş ve samimi bir ortamın oluşmasının sağlanmış olduğu Hanimefendi.com adlı kadın forumu ve kadın portalından bahsetmek istiyoruz.

Siteye girdiğimizde karşımıza Kadın forumu bölümü çıkacaktır. Yukarıda uzman yazarlardan okunmaya değer makalelerin bulunduğu portal bölümüne de bir bağlantı bulunur. Sitenin forum bölümüne yalnızca kadın internet kullanıcıları kayıt olabilir.

Forumda çok çeşitli kategoriler bulunmaktadır. Bunlardan en çok göze çarpan ve ziyaret edilen bölümler ise hiç kuşkusuz kadınlar için en önemli ihtiyaçların başında gelen yemek tarifleri, moda dünyası, alışveriş dünyasından haberler, ünlülerin biyografileri, diziler ve dizi fragmanları gibi kategoriler.

Olaya tabiki sadece bu açıdan bakmak doğru değil. Sitede hamile bayanların bilmesi gerekenler ve uyması gereken kurallar, doğum öncesi ve doğum sonrasında gerek fiziki gerekse psikolojik etkilerin kadınların üzerinden nasıl atılabileceği, bu tür durumlarda nasıl ve ne şekilde davranılması gerektiği konusunda da bilgilere ulaşabilmek mümkün.

Sitede ayrıca doğum sonrası için ise, bebekler hangi aydan sonra konuşmaya başlar, hangi aydan sonra bebeklere neler yedirmeli, bebekler için en temel gıdalardan süt ve anne sütü bebeğe ne şekilde verilmeli gibi önemli hususlara da değinilmektedir.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi yalnızca kadın kullanıcıların ve genç kızların üye olabildiği sitede bir çok bölüm ve kategori bulunuyor. Biz de bayan ziyaretçilerimize bu siteyi tavsiye ediyor, mutlu ve sağlıklı günler diliyoruz. (Tanıtım yazısı)
 
Editör: Haber Merkezi