Stilist olmak isteyen Gürçeşme Leman Alptekin İlköğretim Okulu öğrencisi Yasemin Argun(9) Konak Belediyesi'ne mektup yazarak bu hayalini kâğıda döktü. Konak Belediyesi de dünyanın en büyük moda tasarımcısı olmayı hedefleyen Yasemin'e, hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı atması konusunda yardımda bulundu. Ünlü Modacı Zeynep Acar da Alsancak'ta bulunan modaevinin kapılarını Yasemin'e açtı. Küçük Yasemin, Konak Belediyesi Başkanı Dr.Hakan Tartan'ın eşi Aynur Tartan ile Zeynep Acar'ı ziyaret etti. Küçük kız, modacı Zeynep Acar'ın yanında tasarladığı bir gece kıyafetini çizdi. Modacı Zeynep Acar, küçük stiliste çiziminde fikirler vererek yardımcı oldu. Küçüklüğünden beri sürekli bir şeyler çizen Yasemin, yaptığı tasarımla Acar'ın onayını aldı. Tasarımı beğenilen Yasemin, hayalinin ilk adımını atmanın verdiği mutlulukla Zeynep Acar Modaevi'nden ayrıldı.

Yasemin Argun, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'a böyle bir olanak sağladığı için teşekkür ederken iyi bir stilist olma yolunda ilerleyeceği konusunda söz verdi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da, "Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bir çocuğumuzun hayalini daha gerçekleştirdik. Yasemin'in gelecek yıllarda iyi bir stilist olmasını ümit ediyorum. Yasemin gibi hayali olan çocuklarımızın da elimizden geldiğince hayalini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın düşlerinin gerçekleşmesini istediği mektuplarını bekliyoruz." dedi.