Bir televizyon programında yorumculuk yapan Seren Serengil, programında Gülben Ergen hakkında konuşmuştu. Konuşma sonrası Ergen, Serengil'i şikayet etti. Şikayet üzerine Serengil'in Ergen hakkında konuşması yasaklandı. Ancak Serengil bu yasağa uymadı. Bunun üzerine Ergen tekrardan şikayetçi olanca Serengil'e 3 gün hapis cezası verildi.

Bugün cezaevine girecek olan Serengil, konuyla ilgili de sunuculuk yaptığı programda açıklamalar yaptı. Annesinin bu duruma çok üzüldüğünü belirten Serengil, annesinin yıpranmasını istemediğini o yüzden cuma günü cezaevine girecekken bugüne aldığını söyledi. Programı da düşündüğünü belirten Serengil, ama önceliğinin annesi olduğunu belirtti.

Üç gün cezaevinde yatacağını belirten Serengil, herkesten de destek mesajları aldığını söyledi. Cezaevine girme konusunda tedirgin olduğunu belirten Serengil, ancak korkmadığını da sözlerine ekledi.

Kendisinin kimseye iftira atmadığını iddia eden Serengil, söylediği sözlerin de arkasında olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili bir sürü magazin programının ve gazetenin haber yaptığını belirten Serengil, neden bir tek kendisinin cezaevine girme cezası aldığını da sordu.

Bugüne kadar haksızlığa uğradığında hep haksızlığı iyilik yaptığı arkadaşlarının yaptığını söyleyen Serengil, 15 yıllık arkadaşı Ebru Şallı'yı da kaybettiğini ancak doğruyu söylediğini iddia etti.

Cezaevinde neye ihtiyacı olacağını da Deniz Seki'den öğrendiğini belirten Serengil, eğer Ergen kendisine iftira atsaydı kendisinin de onun için aynı kararı aldıracağını söyledi. Serengil, ancak kendisinin iftira atmadığını da ileri sürdü.

Serengil'in cezaevinde olduğu günlerde ise yerine yakın arkadaşı Demet Akalın bakacak.
Editör: Haber Merkezi