Antalya Temizlik şirketleri seçmeden önce mutlaka dikkat etmeniz gereken bazı şeyler vardır. Bu nitelikler firmanın profesyonellik adına ne kadar yeterli olduğunu ölçmeniz adına gereklidir. Bunlar:

 

-Öncelikle ticari bir firma mı? ( Vergi levhası var mı? )

-Temizlik personeli sigortalımı?

-Kullandığı kimyasallar çevre dostu mu?

-Temizlik konusunda bilgi sahibi mi?

-Kurumsal kimlik sahibi mi?

-Temizlik kalite bilgilerine sahip mi?

-Temizlik şirketlerine ait araçları var mı?

-Teknik personeli var mı?

-Müşteri ilişkileri konusunda bilgi sahibimi?

-Danışmanlık veriyor mu?

-Web sitesi var mı?

Kurumsal E-mail kullanıyor mu?

 

-Sunduğu teklif kurumsal yapıya sahip mi? gibi soruların cevabını verebilecek ve isteğinize uygun fiyatta yüksek kalite sağlayacak  ile çalışmanızı tavsiye ediyorum.

 

Seçtiğiniz temizlik firmasının diğer firmalar arasında en çok tercih edilen ve müşteri memnuniyetinde övgü alan tek firma olmasına özen gösterin. Yine seçtiğiniz firmanın güvenilir ve güler yüzlü olması da sizin için en iyisidir. Firmanın kendi kalitesinden ve prensiplerinden ödün vermeyen,  ekibi ile size tüm kolaylığı sağlayan bir firma olması da çok önemlidir.

 

Bu uygulama ile kullanılan kimyasallar dâhil tüm temizlik malzemeleri renk gruplarına ayrıldığında hatalı kimyasal kullanımından kaynaklanabilecek kullanıcı hataları da engellenebilmektedir. Bu nedenle seçtiğiniz firma profesyonel olmalı ki firmanın profesyonelliği dışınıza da yansısın. Temiz yaşamak herkesin hakkıdır.

Editör: Haber Merkezi