Menemen’de Gazilerden Tahir Şahin Anısına Vefa Örneği

İzmir’in Menemen ilçesinde bir araya gelen muharip gaziler, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i unutmadı. Gaziler, merhum başkanın anısına lokma döktürerek vatandaşlara ikramda bulundu.

Gazi Astsubay Ertuğrul Özer, Gazi Mehmet Çaylak, Gazi Ahmet Nazlıgil, Ahmet Görgüç, Gazi Muzaffer Kavak ve Gazi Şaban Aslay tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Tahir Şahin’e duyulan vefa bir kez daha gözler önüne serildi.

Gaziler yaptıkları açıklamada, Tahir Şahin’in kendileri için önemli bir isim olduğunu belirterek, “Bizleri Menemen’de bir araya getiren değerli başkanımızdan çok memnunduk. Onun sayesinde gaziler olarak birlik ve beraberlik içinde olduk. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu’ndan eğitimde 1266 kişilik yeni istihdam müjdesi
AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu’ndan eğitimde 1266 kişilik yeni istihdam müjdesi
İçeriği Görüntüle

Menemen’de vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği lokma hayrı, duygusal anlara sahne oldu.