Muğla’da kadın ve ailelere özel başkanlık kuruldu! Muğla’da kadın ve ailelere özel başkanlık kuruldu!

İlk etapta Muğla Barosu ile AVM sapağı arasındaki yol tamamlanarak trafiğe açıldı. Şimdi ise ikinci etap çalışmaları için asfalt sökümü tamamlandı ve dolgu işlemleri başlatıldı. Projenin tamamlanmasıyla beraber genişleyen yol, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesini sağlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'ndan Serdar Samur, çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "İki aşamalı olarak planlanan projemizin birinci etabını başarıyla tamamladık ve trafiğe açtık. Şimdi ise ikinci etap çalışmalarımıza odaklandık. Dolgu işlemleri devam ediyor ve bu işlemlerin ardından asfaltlama çalışmalarına geçilecek. Tamamlandığında, genişletilen yol vatandaşlarımıza daha aydınlık, güvenli ve konforlu bir seyahat imkanı sunacak."

Projenin birinci etabında 430 metre yağmur suyu hattı, 14 baca, bin 70 metre yağmur suyu ızgara hattı, 600 metre sıcak asfalt, 2 akıllı kavşak ve çizgi çalışmaları gerçekleştirilerek yol trafiğe açıldı. İkinci etap çalışmaları kapsamında ise 5 bin m³ kazı ve 6 bin 500 m³ dolgu işlemi gerçekleştirildi. Tamamlandığında 26 metre genişliğinde bir yol hizmete sunulacak.

Editör: Sedef Didem Ezme