Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşmasında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Cinayet zanlıları arasında gösterilen anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabey Enes Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar hakim karşısına çıktı. Sanıkların ifadelerinin alındığı duruşmada, mahkeme başkanının Enes Güran’a yönelttiği bir soru, mahkeme salonunda duygusal bir ana sahne oldu.

Hakim çelişkiye dikkat çekti

İtirafçı Nevzat Bahtiyar ifadesinde, Salim Güran’ın kendisinden Narin’in cesedini parçalamayı istediğini ancak bunu yapamadığını söyledi. Mahkeme başkanı ise Bahtiyar’a, "İlk defa ceset gördüğünü söylüyorsun ama cesedi dereye gömdükten sonra soğukkanlılıkla baldızının evine peynir almaya gitmişsin" diyerek çelişkiye dikkat çekti.

Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saatleri: 24 Ocak Cuma Denizli namaz vakitleri Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saatleri: 24 Ocak Cuma Denizli namaz vakitleri

Hakim abiden özür diledi

Daha sonra, Narin’in abisi Enes Güran’ın ifadesine başvuruldu. Mahkeme sırasında hakim, Enes Güran’a annesi ve amcası arasında bir ilişki olup olmadığı yönünde bir soru sordu. Enes Güran’ın “Sayın hakim, o benim annem, bu şekilde sormanız çok kötü” şeklinde yanıt vermesi üzerine hakim, Enes Güran’dan özür diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ